Comprog Electronics
                 
Etusivu   Esittely   Suunnittelu   Tuotanto   Yhteystiedot
       
   

Elektroniikkasuunnittelua ajanmukaisella ohjelmistolla

 

 


 

Tuotesuunnittelu

Elektroniikkasuunnittelussa käytämme hyväksemme ajanmukaista  CAD-suunnitteluohjelmistoa ja simulointiohjelmistoa.  Simuloimmme suunnittelemamme kytkennät ennen prototyyppien tekoa. Näin varmistamme järjestelmän toimivuuden ja vältymme useilta prototyyppikierroksilta.

Teemme sekä laitteisto- että ohjelmistosuunnittelua. Tyypillisiä suunnittelukohteita ovat erilaiset elektroniset ohjaukset kuten lämpötilan säätimet, moottorien ohjaukset ja automaatiolaitteet. Vaativissa usean prosessorin järjestelmissä käytämme myös kumppaneita ohjelmistosuunnittelussa. Tuotteen ominaisuudet ja rajapinnat määritetään ja tarkistetaan yhdessä asiakkaan kanssa ennen suunnittelun aloitusta

Tuotannonsuunnittelu

Tuotteen tuotannollisuus tarkoittaa tuotteen rakenteen kehittämistä siten, että tuote on mahdollisimman helppo ja nopea valmistaa tuotantoprosessissa. Tuotannollisuuden parantamiseksi olemme mukana asiakkaan kanssa jo tuotteen suunnitteluvaiheessa ja autamme löytämään tuotteelle ja komponenteille valmistuksen kannalta parhaat vaihtoehdot. Näin pystymme usein nostamaan tuotteiden automaatioastetta ja parantamaan tuotteiden läpimenoaikaa.  Asiakkaalle tämä näkyy tuotteen parempana laatuna sekä myös alhaisempana valmistushintana.

  Ota yhteyttä
    Comprog Electronics Oy
PL 84, (Kompintie 9)
FI-26101 RAUMA
   

Puh. (02) 822 6633
Fax (02) 822 6579
Y-tunnus: 0851105-9


 
 


Netello.fi