Comprog Electronics
                 
Etusivu   Esittely   Suunnittelu   Tuotanto   Yhteystiedot
       
   

Elektroniikan valmistus usean vuoden kokemuksella

 

 


 

Meillä on usean vuoden kokemus elektroniikan valmistuksesta. Laatutasomme on huippuluokkaa ja tuotantolaitteistomme kunnossa. Teemme pintaliitoskomponenttien ladonnan Siemensin ladontakoneilla, jonka jälkeen teemme pastajuotoksen reflow –uunissa. Läpiladottavat komponentit ladomme käsin, jonka jälkeen aaltojuotos. Tuotteiden ohjelmointi, testaus ja mekaaninen kokoonpano kuuluvat luonnollisesti myös palveluumme.

Materiaalin hankinta

Normaalisti ostamme kaikki tuotteissa tarvittavat materiaalit, haluttaessa asiakkaat voivat myös toimittaa materiaalit osittain tai kokonaan itse.

Käytämme hankinnoissa laadukkaita ja laatujärjestelmämme kriteerit täyttäviä toimittajia.

Valmistus

Kokoonpanolinjamme mukautuu piensarjoista suuriin ja yksittäistoimituksista toistuviin valmistuskokonaisuuksiin.

Piirikorttien valmistusprosessissa on tyypillisesti kolme vaihetta: Pintaliitosprosessi, aaltojuotosprosessi ja testaus.  Suuntaus on mahdollisimman suureen pintaliitoskomponenttien hyödyntämiseen, koska pintaliitosprosessissa voidaan paremmin hyödyntää automaatiota, erityisesti koneladonta nopeuttaa valmistusta. 

Varsinaisen piirikorttivalmistuksen lisäksi teemme haluttaessa myös tuotteen mekaanisen kokoonpanon, koteloinnin ja pakkauksen aina myyntipakettiin asti. 

Testaus

Tarvittaessa kaikkiin tuotteisiin tehdään toiminnallinen testaus.

Kullekin tuotteelle rakennetaan yksilöllinen testausjärjestelmä, jonka suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kulloisenkin tuotteen rakenteen ja sarjakokojen mukaan.

Pakkaus ja toimitukset

Valmistamamme tuotteet voidaan pakata asiakkaan myyntipakkauksiin tai ne voidaan toimittaa myös piirikorttitasolla asiakkaalle.  Hyväksyttävästä pakkaustavasta ja kuljetusjärjestelyistä sovimme aina asiakkaan kanssa erikseen.

Toimitukset voidaan sopia aikataulullisesti eriin. Asiakkaalle voidaan myös rakentaa ennalta sovittu valmisvarasto, josta toimitukset tapahtuvat sovittuna aikana.  Valmisvarastolle sovitaan tyypillisesti tietty tuotteiden määrä, ns. puskuri, jonka alle varastosaldo ei saa laskea. 

  Ota yhteyttä
    Comprog Electronics Oy
PL 84, (Kompintie 9)
FI-26101 RAUMA
   

Puh. (02) 822 6633
Fax (02) 822 6579
Y-tunnus: 0851105-9


 
 


Netello.fi